www.produkhebat.com

Produk Berkualiti Pada Harga Terbaik Dipasaran

Ada berbagai-bagai cara untuk puaskan isteri ketika di ranjang yang boleh dilakukan oleh suami.  Berikut ialah 7 cara untuk memuaskan isteri:

Tips # 1

Mulakan hubungan seks dengan permainan foreplay. Foreplay penting untuk menyediakan fizikal dan mental isteri anda dalam keadaan bersedia untuk melakukan hubunngan seks. Rangsang isteri anda sehingga dia  rasa sangat bernafsu untuk melakukan hubungan seks.

Tips # 2

Ucapkan kata–kata cinta sepanjang masa kepada isteri anda supaya dia rasa selesa dengan anda. kajian telah menunjukkan, jika seorang suami sentiasa mengucapkan kata–kata cinta ketika melakukan hubungan seks, isteri akan lebih cepat alami ejakulasi.

Tips # 3

Mulakan hubungan seks dengan posisi yang isteri anda paling suka. Siasat posisi yang isteri anda paling suka dan gunakan ia sebagai senjata anda.

Tips # 4

Masukkan zakar mengikut kesukaan isteri anda. Ada wanita suka jika suaminya masukkan zakar secara serong, ada juga yang suka di masukkan secara terus dan dalam.

Tips # 5

Sentiasa berkomunikasi dengan isteri anda ketka melakukan hubungan seks. Anda berkomunikasi untuk tahu sama ada isteri anda puas atau tidak. Dengar erangan dari isteri anda untuk tahu sama ada dia puas atau tidak.

Tips # 6

Kawal kelajuan bersetubuh. Isteri anda boleh terangsang dengna hebatnya melalui kawalan kelajuan kemasukkan zakar. Namun, isteri anda pasti ada kesukaannya yang tersendiri. Ada isteri sukakan kemasukkan zakar yang pantas, ada yang suka perlahan. Namun, anda yang tentukan sendiri berdasarkan situasi isteri anda.

Tips # 7

Jangan kejar orgasm sebelum isteri anda datang inzalnya. Jika anda pancutkan air mani dahulu sebelum isteri pancut, hubungan seks akan menjadi hambar.

Tujuh tipsdi atas pasti sudah cukup untuk memuaskan isteri anda di ranjang.

Dengan menggunakan produk – produk yang berkualiti dari produkhebat.com, saya mencadangkan :

Bagi lelaki, untuk mengelakkan pancutan awal boleh gunakan produk JANTAN GEL yang terbukti berkesan

Bagi wanita pula, boleh gunakan produk ANJE GEL untuk menambah kenikmatan bersama suami…

………SELAMAT MENCUBA…….

Categories: Artikel